СВМ очекује добар резултат

Иштван Пастор каже да је СВМ спреман да учествује у управљању државом, под условом да оно што су зацртали у свом изборном програму уђе у програм будуће републичке Владе.

Лидер Савеза војвођанских Мађара Иштван Пастор изјавио је да су у СВМ сигурни да ће имати добар изборни резултат и додао да су спремни да учествују у управљању државом, под условом да оно што су зацртали у свом изборном програму уђе у програм будуће републичке Владе.

"Уверени смо да ћемо имати добар изборни резултат. Уверени смо да ће велики број гласача из наше националне заједнице гласати за листу СВМ", рекао је он.

Он је уверен и да ће значајан број неприпадника мађарске заједнице гласати за СВМ листу о истакао да та листа носи разумне идеје, заступа промишљену, храбру, али одговорну политику", рекао је Пастор на конференција за новинаре.

СВМ је имао позитивну изборну кампању, рекао је Пастор.

"Нисмо бацали блато, нисмо се укључивали у ту, очито веома популарну политичку дисциплину у Србији данас, него смо се, пре свега, бавили оним што мислимо о ситуацији, о начину решавања ситуације, што смо уписали у изборни програм", рекао је Пастор.

"Спремни смо да учествујемо у управљању овом државом, да понесемо нама припадајући терет у томе под условом да оно што ми сматрамо значајним, битним, оно што смо ми зацртали у свом изборном програму уђе у програм будуће републичке Владе", рекао је Пастор.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво