СВМ очекује добар резултат

Иштван Пастор каже да је СВМ спреман да учествује у управљању државом, под условом да оно што су зацртали у свом изборном програму уђе у програм будуће републичке Владе.

Лидер Савеза војвођанских Мађара Иштван Пастор изјавио је да су у СВМ сигурни да ће имати добар изборни резултат и додао да су спремни да учествују у управљању државом, под условом да оно што су зацртали у свом изборном програму уђе у програм будуће републичке Владе.

"Уверени смо да ћемо имати добар изборни резултат. Уверени смо да ће велики број гласача из наше националне заједнице гласати за листу СВМ", рекао је он.

Он је уверен и да ће значајан број неприпадника мађарске заједнице гласати за СВМ листу о истакао да та листа носи разумне идеје, заступа промишљену, храбру, али одговорну политику", рекао је Пастор на конференција за новинаре.

СВМ је имао позитивну изборну кампању, рекао је Пастор.

"Нисмо бацали блато, нисмо се укључивали у ту, очито веома популарну политичку дисциплину у Србији данас, него смо се, пре свега, бавили оним што мислимо о ситуацији, о начину решавања ситуације, што смо уписали у изборни програм", рекао је Пастор.

"Спремни смо да учествујемо у управљању овом државом, да понесемо нама припадајући терет у томе под условом да оно што ми сматрамо значајним, битним, оно што смо ми зацртали у свом изборном програму уђе у програм будуће републичке Владе", рекао је Пастор.

број коментара 0 Пошаљи коментар