ЗЗС за бољи положај особа са инвалидитетом

Протокол о сарадњи на пословима унапређења положаја и квалитета живота особа са инвалидитетом, потписали су лидер Заједно за Србију Душан Петровић и Национална организација особа са инвалидитетом Србије.

Лидер Заједно за Србију Душан Петровић, данас је са Националном организацијом особа са инвалидитетом Србије потписао Протокол о сарадњи на пословима унапређења положаја и квалитета живота особа са инвалидитетом, саопштила је та странка.

"Врата наше политичке организације су отворена за све мањинске групе у Србији, а по мом уверењу важније је то што су и наша срца отворена за све ваше проблеме, те да ћемо заједно са нашим коалиционим партнерима бити спремни да све ваше проблеме саслушамо, те да покушамо да за њих нађемо адекватна решења и афирмишемо их у Скупштини Србије, а и на сваком другом релевантном месту у друштву", рекао је Петровић.

Како се наводи у саопштењу странке Заједно за Србију, потписивању протокола присуствовала је извршна директорка Националне организације особа са инвалидитетом Србије Иванка Јовановић, а у име те организације протокол је потписао заменик извршног директора Михаило Пајевић.

"Убеђена сам да ће тај протокол бити само оквир наше будуће сарадње", рекла је Иванка Јовановћ и пожелела срећу представницима Заједно за Србију на изборима у недељу, 16. марта.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво