Читај ми!

"Двери" бирају Русију

Завршна порука Покрета "Двери" је да се на изборима 16. марта бира између Европске уније и Русије, а да "Двери" бирају Русију. Нема неутралности, поручују из тог покрета.

На изборима 16. марта се бира између Европске уније и Русије, а "Двери" бирају Русију, саопштио је данас тај покрет чији представници су позвали грађане да изађу на изборе.

Завршна порука "Двери" је да сваки грађанин Србије треба да изађе на изборе јер је сваки глас битан, поручио је на завршној конференцији за медије носилац републичке листе тог покрета Бошко Обрадовић.

Истакао је и да "на овим изборима бирамо и између оних који нас 24 године лажу и краду и Двери", саопштио је тај покрет.

"Србија 16. марта бира између ЕУ и НАТО и Русије, а 'Двери' бирају Русију - нема неутралности", истакао је Обрадовић.

Обрадовић је позвао грађане да изађу на парламентарне изборе и оценио да апстиненција погодује политичкој елити која је формирала страначко-пљачкашки систем и којој није у интересу да се било шта промени у земљи.

"Већ 24 године гледамо исте политичаре. Рекли су све што су имали, урадили су све што су могли, прелетали су из странке у странку и хоће поново на власт. Сви су били са свима и опет ће бити... Њима је лепо, али је поштеним грађанима Србије - тешко! Они ништа не би мењали, а и зашто би - они лепо живе на грбачи народа, али ми морамо нешто да мењамо", навео је Обрадовић у завршном предизборном обраћању јавности.

Обрадовић је рекао да разуме незадовољство због којег људи не излазе на изборе, али је навео да су све странке у "прљавим комбинацијама са странцима и тајкунима" и да неизласком на гласање људи ништа не добијају већ свој глас дају таквим странкама.

"Њихова је идеја да останете код куће у недељу, а ја Вас молим да изађете на биралишта и дате свој глас Покрету 'Двери'. Прошли пут смо покрадени и мало нам је недостајало да уђемо у Скупштину Србије. Овога пута Ваш глас може бити одлучујући. Дајте нам шансу да покажемо да политика може да буде са поштењем и моралом и да не мора све да изгледа као у претходне 24 године", навео је Обрадовић.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво