Читај ми!

СНС: Подржати давања за самохране мајке

СНС ће покренути иницијативу за промену правилника и законске регулативе, које ће подржати сва давања од којих ће самохране мајке моћи да живе нормално и да се брину о својој деци , изјавила је функционерка СНС-а Александра Томић.

Функционерка СНС-а Александра Томић изјавила је да ће та странка покренути иницијативу за промену правилника и законске регулативе, које ће подржати сва давања од којих ће самохране мајке моћи да живе нормално и да се брину о својој деци и да ће подстицати самохране мајке да развијају сопствени бизнис.

"Демократска странка на челу са Драганом Ђиласом водила је тајкунску политику, бринула је само о себи и није водила рачуна о грађанима и њиховим проблемима. Позивајући на украјински сценарио, показала је неодговорност и покушала да заплаши грађане Београда", оценила је Томићева.

Српска напредна странка позива све грађане да пруже подршку политици Александра Вучића и да дају свој глас за политику одговорности, озбиљности и доследности, рекла је Томић која је заједно са кандидатима за одборнике листе "Александар Вучић - будућност у коју верујемо" разговарала са самохраним родитељима на територији општине Врачар.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво