Илић: Гласајте за најбоље

Грађане Србије Велимир Илић позива да 16. марта изађу на изборе и "гласају за најбоље", а то је, како тврди, коалиција окупљена око Српске напредне странке у којој је и Нова Србија.

Председник Нове Србије Велимир Илић позвао је све грађане да 16. марта изађу на изборе и гласају за најбоље, а то је коалиција окупљена око Српске напредне странке, у којој је и Нова Србија.

"Немамо 16. марта неки већи посао од тога да изађемо на изборе и зато вас молим да у што већем броју гласате", рекао је Илић у Смедереву.

Истакао је да ће после избора влада на челу са Вучићем повести Србију напред и да ће сваки дан сигурно бити бољи од претходног, наводи се у саопштењу Нове Србије.

У мандату наредне владе коју ће, уз поверење народа, предводити Вучић и коалиција окупљена око СНС, Србија ће брзо постати економски стабилна земља, цењена у Европи и свету, додао је Илић.

Лидер Нове Србије је у обраћању грађанима у Ивањици рекао да не жели да убеђује грађане ове варошице за кога да гласају, јер истиче да они сами то најбоље знају.

"Подсећам да Ивањица има историјску прилику да нешто уради, а пре свега мислим на ауто-пут који ће проћи овим крајем, али ми смета што шансу сервирану на тањиру слабо користите", рекао је Илић грађанима.

Према његовим речима, слабе су иницијативе из Ивањице да се ово подручје даље развија.

Илић каже да му није стало да буде министар у новој влади, већ да хоће да учини све што је у његовој моћи да се читав округ покрене.

"Када ауто-пут, што је извесно, буде пролазио поред Ивањице, и када се буде правило 6.000 оброка дневно, а уз њих се продају пољопривредни производи, покренуће се цео крај и отворити 2.000 радних места", навео је лидер НС-a.

Посебан акценат Илић је ставио на потенцијал планине Голије. Он каже да би улагање у овај, како је назвао Голију, "рудник злата", допринело развоју туризма не само у ивањичком крају, него и у читавој Србији.