Читај ми!

Радуловић: Време да грађани одговоре на циркус

У недељу је време да грађани одговоре шта мисле о циркусу у коме су учествовале владајуће и опозиционе партије, рекао Саша Радуловић. Нико није поверовао да ће "Београд на води" извући грађане из беде или да ће "Етихад" покренути незаустављив привредни раст, каже носилац листе "Доста је било".

Носилац листе "Доста је било" Саша Радуловић рекао је да је у недељу време да грађани одговоре шта мисле о циркусу у коме су заједно као кловнови и забављачи учествовале владајуће и опозиционе партије.

Како је оценио, нико није поверовао да ће "Београд на води" извући грађане из беде или да ће "Етихад" покренути незаустављив привредни раст.

"Данас је последњи дан предизборне кампање, што је свакако добра вест. Последњих недеља слушали смо изјаве, обећања и обраћања која су имала за циљ да стварност представе лепше, а перспективу бољом него што јесте", поручио је Радуловић обраћајући се грађанима Србије поводом завршетка изборне кампање.

Радуловић је изјавио да ипак није било могуће одбранити се од агресије у медијима политичара и обраћања, која су најчешће вређала интелигенцију и морал највећег броја грађана.

У недељу је време да грађани одговоре и покажу шта мисле о циркусу у коме су заједно као кловнови и забављачи учествовале владајуће и опозиционе партије, рекао је Радуловић.

Ми нисмо политичка партија. Ми у томе нисмо учествовали, истиче лидер листе „Доста је било".

Како је навео, поруке те листе биле су истините и искрене.

Најчешће нисмо доносили добре вести јер добрих вести није било много, али смо увек и на време упозоравали и предлагали системска решења која су трајна и одржива, навео је Радуловић.

Он је позвао једино грађане који су разумели његову политику да гласају за листу број 15: "Доста је било".

"То су грађани који знају да је једини прави непријатељ нашег друштва паразитски систем и који схватају да тај систем заједно са системом буразерске економије води наше друштво у банкрот и пропаст", сматра Радуловић.

Према његовим речима, велики је број партијски запослених кадрова са купљеним дипломама, који имају фиктивна радна места и раде за странке.

"Политичке странке годинама живе на грбачи обичних људи који плаћају за њихов нерад. То мора да престане. 16 март је прва прилика да се крене у обрачун са паразитским системом", закљуучио је Радуловић и поручио да наставља борбу на свом сајту и Твитеру.

Удружење грађана и изборна листа "Доста је било - Саша Радуловић" одржало је у центру Новог Сада перформанс, којим су поручили да Србију оптерећује "паразитски систем" и онемогућује јој економски напредак.

Активисти су кроз Нови Сад прошетали са транспарентима, на челу са девојком обученом у заставу Србије, којој су ноге биле "оковане" ланцем и на чијем је крају била велика кугла на којој је писало паразитски систем.

Волонтер удржења "Доста је било" Жарко Карановић рекао је да су перформансом желели да поруче да је неопходно демонтирати систем партија које црпе привреду, како би грађани могли да живе од рада, а не од привилегија.

Карановић је додао да је удружење сложно у идеји да су Србији потребни бољи услови за пословање, привреду и живот и да зато не праве разлику међу политичким пратијама које то спречавају.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво