Читај ми!

Ђилас: Сваки глас вреди јако много

Лидер ДС-а Драган Ђилас очекује да грађани гласају за оне који схватају да се земља покреће тако што се улаже у економију и привреду, али сваки човек сам доноси одлуку о томе колико вреди његов глас. Ја вам кажем да свако вреди и сваки глас вреди јако много, каже Ђилас.

Сваки човек у Србији сам доноси одлуку о томе колико вреди, колико вреди његов глас, а ја вам кажем да свако вреди и сваки глас вреди јако много, поручио је грађанима Србије уочи избора 16. марта председник Демократске странке Драган Ђилас.

Очекујем да на изборима гласају они којима ми не обећавамо, него нудимо другачију државу, државу која није партија, а државна предузећа нису партијска, него права, са менаџментом, платом, бонусима за менаџере и запослене, рекао је Ђилас у изјави ФоНету.

Ђилас очекује да грађани гласају за оне који схватају да се земља покреће тако што се улаже у економију, у привреду, прехрамбену индустрију, сировинску базу.

Када извозимо железницом, па и фабрике вагона, које данас немају шта да раде, добијају посао, да покренемо циклус, да људи раде и за то добијају нормалну плату, објаснио је Ђилас.

Желимо да уложимо у образовање, да направимо факултетске центре, да дамо деци, студентима стипендије да студирају и мењају слику тих градова својом позитивношћу и енергијом, да се јави нада и да заиста од ове земље у наредних неколико година имамо људе који су све преживели, направимо најјачу економску силу, рекао је лидер ДС.

Када то урадимо, онда ћемо заиста почети да живимо боље и моћи да се изборимо са свим оним аномалијама које сваки дан срећемо свуда око нас, рекао је Ђилас.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара