Тадић: На изборима одлука о будућности

Дубоко сам убеђен да Србија мора сву своју пажњу и енергију да окрене према развојним потенцијалима, каже лидер Нове демократске странке Борис Тадић. Због тога се на овим изборима одлучује о будућности, додаје Тадић.

Лидер Нове демократске странке (НДС) Борис Тадић у предизборној поруци истиче да грађани 16. марта одлучују каква ће бити будућност Србије, како ће се живети и да ли ће имати више шанси за развој својих послова и будућност своје деце.

Дубоко сам убеђен да Србија мора сву своју пажњу и енергију да окрене према развојним потенцијалима, према свему ономе што би обезбедило раст, нагласио је Тадић.

Сва тешка државна питања која смо решавали протеклих 15 година, оценио је Тадић у изјави Фонету, добрим делом смо оставили иза себе.

Биће времена да се некима од њих вратимо у будућности, додао је он, али питање ових избора и овог времена је питање привреде, запослења, решавања огромних социјалних разлика и нарасле опасности живота у сиромаштву, пре свега младе генерације.

Због тога се на овим изборима одлучује о будућности, вашој будућности, поручио је Тадић.

Он сматра да је важно дати шансу будућности, да је важно дати шансу прогресу и развоју и да је важно признати грешке прошлости.

Ја сам то учинио више пута, али је свест о тим грешкама потребно, истовремено, уградити у потезе и одлуке будућности, нагласио је Тадић.

Спреман сам на овим изборима и после њих да радим за грађане Србије и зато од вас очекујем подршку за политику коју смо предлагали на овим изборима, а које значи инвестиције у образовање, здравство, културу, инвестиције у будућност и нова радна места, закључио је Тадић.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво