Читај ми!

Вучић: Само победа СНС гарантује будућност

СНС се не бори за опстанак, већ да мења себе и Србију и да нашој деци обезбеди бољу и другачију будућност, рекао Александар Вучић. Само убедљива победа СНС гарантује спровођење реформи и будућност Србије, истакао лидер те странке.

Лидер Српске напредне странке Александар Вучић позвао је присталице у Крушевцу да изађу на изборе у што већем броју како би СНС остварила убедљиву победу, јер једино то ће бити гаранција да се нашој деци обезбеди боља будућност.

"СНС се не бори за опстанак, већ да мења себе, Србију и да нашој деци обезбеди бољу и другачију будућност", рекао је Вучић поручивши да само ако СНС буде имала више гласова од свих осталих листа заједно може гарантовати да ће се спроводити реформе, водити борба против корупције и криминала, да ће се нешто урадити за нашу децу.

Вучић је рекао и да се дуго није освртао на увреде "конкуренције", јер је мислио да заједнички треба да градити нормалну и пристојну Србију, али да га је наљутило кад је "конкуренција" престала да напада њега, а Србији почела да прети украјинским сценаријом, нередима и хаосем.

"Тада је моја обавеза била да им кажем - мене нападајте, причајте да сам диктатор - немам проблем са тим, јер те ваше речи говоре више о вама него о мени, али вам нећу дати да срушите Србију, да потежете мотке и пушке по Србији", поручио је Вучић и додао да ко год мисли да ће 16. марта тако нешто да се деси - грдно се вара.

Додао је и да сви други заједно имају један до два одсто предности у односу на СНС, што треба стићи и престићи до недеље, како би спровођење реформи и будућност Србије били загарантовани.

Зато је, истиче, поставио циљ који, како је навео, није лак.

"Тај циљ је да наша листа има више гласова него све листе заједно. Хоћемо победу и то убедљиву победу", поручио је Вучић.

Лидер СНС одговорио је и на критике да та странка нема политику и да не зна да ли је то исток или запад.

Наша политика је да идемо у ЕУ, али против Русије нећемо, рекао је Вучић.

Потпредседница СНС Зорана Михајловић изразила је уверење да ће на изборима 16. марта победити коалиција народа и СНС, да ће Србија добити новог премијера, те да ће земља затим кренути у велике, брзе, снажне промене, које ће је изменити тако да ће у њој грађани желети да живе са својим породицама.

Наводећи да су на претходним изборима побеђивале политике и странке с којима је Србији било све горе, Михајловић је позвала грађане да 16. марта изађу на изборе и да гласају за коалицију СНС, јер само та коалиција може заувек да искорени "Мишковићеве и Ђиласове тајкунске системе, да отвори нове фабрике и запосли Србију".

Градоначелник Крушевца и потпредседник напредњака Братислав Гашић је на почетку предизборног скупа подсетио да је СНС кренула у победу пре две године управо из Крушевца, те да тако и сада бити.

"Појавила се нова будућност оличена у Александру Вучићу и његовој најбројнијој и најјачој снази на политичкој сцени Србије, а то је СНС", рекао је Гашић и позвао симпатизере да на изборима докажу да је СНС најбољи, јер жели модерну и организовану државу, коју неће водити они који се на њој богате и логистичари нарко-мафије.

Неизвесна изборна трка

Председник Српске напредне странке Александар Вучић рекао је у Новом Пазару да ће посланички избори у недељу бити "мртва трка" између СНС и свих осталих странака заједно.

Он је на предизброном скупу код Петрове цркве изјавио да је у тој трци стање тренутно нерешено.

"Уколико они буду имали бар један глас више, ујединиће их тајкуни против нас и формираће владу. Ја од вас тражим да их све убедљиво победимо како би Србија ишла напред", рекао је Вучић.

Лидер СНС нагласио је да ће најважнији задатак бити отварање нових радних места и привредни опоравак и то, пре свега, у неразвијеним деловима Србије.

"У оквиру националног приоритетног плана, посебно ћемо развијати округе у Србији са високим процентом незапослености. Ту спада и Нови Пазар, а већ је договорено да турска текстилна компанија, која већ послује у Лесковцу, у наредна два месеца отвори фабрику у овом граду и запосли 400 радника", рекао је Вучић.

Он је истакао и да је борба против корупције била највише концентрисана на Београд и велике случајеве, а убудуће ће се "позабавити и унутрашњошћу".

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво