Читај ми!

Грубјешић: Бесплатна ужина основцима

Уколико дођем на власт, свим основцима у Београду обезбедићу бесплатну и здраву ужину, рекла је кандидаткиња УРС-а за градоначелницу Београда Сузана Грубјешић.

Кандидаткиња Уједињених региона Србије (УРС) за градоначелницу Београда Сузана Грубјешић казала је на предизборном митингу у Обреновцу да ће, уколико дође на власт, свим основцима у Београду обезбедити бесплатну и здраву ужину.

"Бесплатна ужина за све основце у Београду, што већ имају деца у Обреновцу, потреба је деце која се нездраво хране, али и многих родитеља који немају пара ни за дечју ужину", казала је Сузана Грубјешић, а пренео УРС.

Она је навела да је потребно да се обезбеди пре свега здрава ужина, која укључује и пиће и да за то нису потребни "ни арапски кредити, ни споразуми са ММФ-ом, ни милијарде, већ само мало пара и добра воља".

"Ми деци уз бесплатну ужину нудимо и домаћу здраву јабуку, а неки се томе подсмевају. Мислимо да је много боље деци дати јабуку, него правити пљескавице од цркотина и продавати их око школа", казала је Сузана Грубјешић.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво