Читај ми!

УРС: Бесплатна ужина за ђаке

Лидер УРС-а Млађан Динкић је поновио да се та странка залаже да се свим ђацима у основним школама обезбеди бесплатна ужина и здрава храна произведена у Србији, што ће значити и више прихода за пољопривреднике.

Лидер уједињених региона Србије Млађан Динкић рекао је да та странка тражи да се свим ђацима у основним школама обезбеди бесплатна ужина и здрава храна произведена у Србији, као и више прихода за пољопривреднике.

''Тражимо да нам деца буду здравија, а пољопривредници да имају више новца", рекао је Динкић у разговору са пољопривредницима у шумадијском селу Чумић.

Како је наведено у саопштењу УРС-а, истакао је да се неки мали проблеми обичних људи могу решити одмах и да зато та странка тражи да се, уместо политике стезања каиша, свим ђацима у основним школама обезбеди бесплатна ужина и здрава храна произведена у Србији.

''Замислите рецимо, да једну јабуку дневно дамо као додатак на ужину свим основцима у Србији. То је 570.000 јабука дневно, да помогнемо нашим пољопривредницима да зараде, а наша деца да једу здраву храну произведену у Србији", рекао је Динкић.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво