Читај ми!

Радуловић: Променити "паразитски систем"

Србија мора да промени "паразитски партијски систем", смањи намете за рад и заустави "арчење новца" из предузећа која не раде, рекао је бивши министар привреде Србије Саша Радуловић, који сакупља потписе за учешће на изборима 16. марта.

Бивши министар привреде Србије Саша Радуловић изјавио је на скупу у Новом Саду да Србија мора да промени "паразитски партијски систем", смањи намете за рад и заустави "арчење новца" из предузећа која не раде, саопштила је његова изборна листа "Доста је било".

"Нисмо ми ништа лошији, глупљи и другачији од других народа. Проблем је у паразитском систему који сам спреман да мењам. Ми морамо да победимо", рекао је Радуловић, који сакупља потписе за учешће на изборима 16. марта.

Радуловић је указао да Србија има економију у којој се све субвенционише и дотира из буџета.

"Готово нико не може сам нешто да направи те због тога, каже, тонемо у све дубљу кризу, док јавна предузећа воде партијски кадрови који део својих примања одвајају за странку", навео је он и истакао да такво стање мора да се мења.

Радуловић је навео да мора да се мења систем у коме када зарадите 300 евра, држави морате на име пореза и доприноса да дате 120.

Он је истакао да реформе доводе до привредног раста, повећања запослености и већег животног стандарда грађана Србије.

"Хоћу да направим друштво, у којем моје дете може да успе на основу тога шта зна, а не кога зна. Ово је тек почетак. Излазимо на терен, разговараћемо са грађанима по целој Србији. Нећу одустати од онога што сам започео", рекао је Радуловић.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво