СРС: Жртве транзиције неће бити немоћне

Уколико радикали буду на челу престонице "жртве транзиције" неће бити обесправљене и немоћне, каже Немања Шаровић, кандидат СРС-а за градоначелника Немања Шаровић.

Кандидат Српске радилкалне странке за градоначелника Немања Шаровић обећао је да "жртве транзиције" у Београду неће бити немоћне и обесправљене уколико радикали буду управљали престоницом.

"Обичан народ претворен је у жртве транзиције о којима нико не брине, од којих челници градске власти окрећу главу осим пред изборе, када им се љубазно смешкају и обећавају ствари које се, сви знамо, никада неће испунити", изјавио је Шаровић, саопштила је СРС.

Шаровић, који је кандидат за градоначелника радикала и покрета "Образ" и СНП "Наши" је рекао и да је "Београд постао џиновски сабирни центар" у коме огромна већина његових житеља пати и "повија се под теретом неподношљиве бруталности политичке квазиелите".

"Ми се никада нећемо сложити са тим да садашње "жртве транзиције" заувек остану немоћне и обесправљене - наша мисија је да народу вратимо наду и да заједнички, громогласно кажемо режиму да није све готово" рекао је Шаровић..

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво