Убиства због бољег ТВ рејтинга

Водитељ локалне телевизије у Бразилу оптужен да је наручио пет убистава зарад подизања рејтинга своје емисије. Телевизијску екипу, водитељ је слао на место догађаја, како би прва извештавала са лица места.

Полиција у Бразилу оптужила је локалног водитеља телевизијске емисије Валаса Сузу, која се бави црном хроником, да је наручивао убиства зарад подизања рејтинга своје емисије.

 

Суза, из федералне бразилске државе Амазонас, терети се да је, заједно са својим сином, наручио најмање пет убистава и онда слао своју телевизијску екипу да прва извештава са лица места.

Телевизијски водитељ, који је некада радио у полицији, а сада је локални одборник, осумњичен је и за трговину дрогом.

"Он и његов син су наручивали убиства и тиме правили вести", изјавио је државни секретар задужен за безбедност Франциско Кавалканти, додавши да је емитовање ТВ емисије стопирано до завршетка истраге.

Међутим, Суза негира све оптужбе полиције и тврди да је то покушај његових ривала да га упрљају.

Полиција је, у међувремену, ухапсила Сузиног сина Рафаела, због оптужбе за убиство, трговину дрогом и нелегално поседовање оружја, док се он налази на слободи због посланичког имунитета.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво