Катастрофалне поплаве у Кини

Страхује се да је више од 150 особа затрпано у одронима, насталим услед великих киша и поплава у Кини. У току протекле седмице, у подручјима на југу Кине погођеним поплавама, погинуло најмање 239 људи, а 109 се води као нестало.

Најмање 150 људи остало је данас затрпано услед одрона изазваног великим пљусковима кише и поплавама на југозападу Кине.

Кинеска новинска агенција Синхуа јавила је да је до клизишта дошло у провинцији Гуиџоу, пренела је агенција АП.

Спасилачке екипе су на терену, а број погинулих, засад, није познат.

У току протекле седмице, бројна подручја на југу Кине погођена су поплавама, у којима је погинуло најмање 239 људи, а 109 се води као нестало.

Због поплава и клизишта, више од три милиона људи морало је да напусти своје домове у протекле две седмице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи