Последњи снимак Мајкла Џексона

Церемонија у част Мајкла Џексона биће одржана у уторак у Лос Анђелесу. За Стејплс центар арену, која може да прими 20.000 људи, биће подељено 11.000 бесплатних улазница.

Јавна церемонија у спомен Мајкла Џексона биће оржана у уторак, 7. јула, у Лос Анђелесу, а суд је одложио за недељу дана одлуку о томе коме ће бити поверена брига о деци покојног певача, јавља агенција Ројтерс.

Последњи снимци Мајкла Џексона, направљени су 48 сати пре његове изненадне смрти. Снимак је сачињен у "Стејплс центру" у Лос Анђелесу, где се Џексон припремао за предстојећих 50 распродатих концерата у Лондону.

У заједничком саопштењу које су објавили промотер великих концерата "АЕГ лајв" и заступник породице Џексон, агенција "Саншајн Сачс", наводи се да ће церемонија бити одржана такође у "Стејплс центру" у Лос Анђелесу, у коме се одржавају рок концерти и спортски сусрети.

Та арена може да прими 20.000 људи, а организатори су одлучили да бесплатно поделе око 11.000 улазница.

Детаљи везани за програм церемоније која ће почети у 10 часова по локалном времену још се разрађују.

Амерички суд је бригу о деци Мајкла Џексона привремено доделио његовој мајци Кетрин, а коначна одлука ће уместо 6. јула, бити донета 13. јула.

Деби Роу, мајка двоје од укупно троје певачеве деце, изјавила је да ће тражити старатељство над двоје старије Џексонове деце, али је њен адвокат рекао да су њене речи лоше интерпретиране.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво