Израел бомбардовао тунеле у Гази

После бомбардовања луке Ашкелон, израелски борбени авиони бомбардовали север и југ појаса Газе. Гађана три тунела, кроз које Палестинци покушавају да се убаце у Израел, саопштила израелска војска.

Израелски борбени авиони бомбардовали су прошле ноћи циљеве на северу и југу појаса Газе, у одговору на ракету која је погодила подручје луке Ашкелон, на југу Израела, неколико сати раније.

Нападнута су три тунела кроз које палестински екстремисти покушавају да се убаце у Израел, саопштила је израелска армија.

Војни портпарол је прецизирао да се тунели налазе око један километар од граничне ограде и да су погодјени, али није било извештаја о рањеним Палестинцима.

Армија оптужује владу у појасу Газе што се тунели копају, тврдећи да је терористичка организација Хамас једина одговорна за одржавање затишја у појасу Газе.

Ракета која је пала у Израел нарушила је релативни мир у близини појаса Газе након десетак дана када ниједан пројектил није испаљен у правцу Израела.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво