Размена идеја са ванземаљцима

Лидер покрајине Калмкије Кирсан Иљумжинов тврди да су га отели ванземаљци са којима је извесно време размењивао идеје на свемирском броду. Посланик руске Думе Лебедев захтева од председника Медведева хитну истрагу о том случају.

Посланик руске Думе затражио од председника Русије Дмитрија Медведева да покрене хитну истрагу после изјаве политичара да су га отели ванземаљци.

Кирсан Иљумжинов, лидер јужне покрајине Калмикије, рекао је у ТВ емисији, која се емитује у ударном вечерњем термину, да је срео ванземаљце обучене у жута одела, који су га отели и одвели на свемирски брод.

Кирсан Иљумжинов, који је управник мале будистичке области на обали Каспијског језера, Калмикије, изјавио је у телевизијској емисији да су га ванземаљци посетили у његовом стану, у центру Москве, 18. септембра 1997. године.

Политичар је рекао да је спавао, када је чуо да га неко зове са терасе. Изашао је напоље и видео свемирски брод. После тога се вратио у собу и видео ликове налик људским у жутим оделима.

Иљумжинов је изјавио да није могао да комуницира са ванземаљцима.

"Често су ме питали који језик сам користио да причам с њима. Комуникација је била на нивоу размене идеја", рекао је Иљумжинов.

Управник Калмикије је рекао да је после тога са ванземаљцима обишао њихов брод, који је на Земљу стигао како би узео узорке.

За своју причу, како тврди, има неколико сведока.

Руски посланик Лебедев је, у писму председнику Медведеву рекао да је, под условом да та прича није лош виц, то историјски догађај, мада је председнику предложио да отвори истрагу због могућности да је реч о одавању државне тајне, и о томе да ли је Иљумжинов уопште у стању да буде управник неке области.

Лебедев пита да ли је Кремљ требало да буде упознат са тим историјским догађајем и да ли постоје правила како би државни службеници, посебно они који су упознати са државним тајнама, требало да се понашају у случају да их контактирају ванземаљци.

Иљyмжинов се 17 година налази на челу мале будистичке регије на обалама Каспијског мора. Бивши бизнисмен и милионер познат је по ексцентричном карактеру.

Председник је Светске шаховске федерације, а потрошио је десетине милиона долара како би од своје покрајине направио рај за шахисте.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи