Читај ми!

Како је авион у коме се налази Ненси Пелоси "оборио" сајт за праћење летова Флајт радар

Сајт преко кога могу да се прате летови свих авиона у ваздуху широм света Флајт радар оборен је због екстремног броја корисника који прате лет авиона у коме се налази председавајућа Представничког дома Сједињених Држава Ненси Пелоси.

Огромно интересовање људи широм света да ли ће се Ненси Пелоси, и поред упозорења кинеских власти, упутити на Тајван, преоптеретио је сајт за праћење летова Флајт радар.

У једном тренутку преко 200.000 људи пратило је авион под ознаком СПАР19, за који се верује да се у њему налази Ненси Пелоси преко сајта Флајт радар. Због тога су запослени на том сајту саопштили да је сајт под изузетно великим оптерећењем.

"Неки корисници тренутно могу имати проблема са приступом сајту, наши тимови раде на враћању пуне функционалности свим корисницима што је пре могуће", саопштено је из Флајт радара.

Корисници сајта могли су да виде да се авион под ознаком "Спар 19" приближава Тајвану.

Очекује се да ће конгресменка Ненси Пелоси допутовати на Тајван током дана, саопштила је тајванска полиција и три локална посланика којa су обавештенa о посети.

Била би то посета на највишем нивоу једног америчког званичника у последњих 25 година и изазвала напетост са Кином, која је већ појачала своје војно присуство у Јужном кинеском мору.

Посета ће, ако се догоди, изазвати оштар одговор Кине која Тајван сматра својом територијом.

Кина је више пута упозоравала Ненси Пелоси да не долази у посету том острву, док су Сједињене Државе упозориле Пекинг да не изазива кризу.

петак, 17. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара