У удесу путничког авиона 50 мртвих

Авион са 49 путника пао је јутрос на једну кућу у Бафалу, у држави Њујорк, и одмах био захваћен великим пламеном и облацима дима. Узроци пада авиона још нису познати.

Свих 49 путника и чланова посаде погинуло је када се путнички авион срушио јутрос недалеко од аеродрома Бафало, на северу државе Њујорк, док је на земљи страдала још једна особа,.

Авион је летео из Њуарка, у Њу Џерсију и срушио се осам километара од аеродрома, наводи се у извештају америчке ТВ станице.

Авион је пао на једну кућу у предграђу Бафала.

Та ТВ станица је приказала остатке летелице који горе у насељеном кварту. Додаје се да су две особе пребачене у болницу.

Према извештају Си-Ен-Ена, авион се срушио јутрос око 3.00 по средњеевропском времену, односно 21 по локалном.

Узроци пада авиона још нису познати. У тренутку несреће у Бафалу је падала јака киша.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара