Читај ми!

Трамп позвао доктора Фаучија да промени маску јер има "лошу руку" за бејзбол

Након што је доктора Ентонија Фаучија сврстао међу "идиоте", председник САД Доналд Трамп је на Твитеру поново критиковао "Тонија", овај пут због избора маске коју носи и мањка талента за бејзбол.

Доналд Трамп је прокоментарисао на Твитеру да је видео доктора Енронија Фаучија у популарној телевизијској емисији "60 минута", иако се Фаучи жали да му не дозвољавају да се појављује на телевизији.

"Чини ми се да добија више простора у етру него било ко други још од старог доброг Боба Хоупа. Све што тражим од Тонија је да доноси боље одлуке. Рекао је нема маски и пустите вирус унутра. Такође, има лошу руку", написао је Трамп.

Председник САД се ту није зауставио, па је убрзо критиковао и Фаучијев избор да носи заштитну маску у бојама бејзбол екипе Вашингтон нешналса, и појаснио зашто доктор има "лошу руку".

"Тони би требало да престане да носи маску Вашингтон нешналса из најмање два разлога. Прво, није по високим стандардима које би требало да прикаже. Друго, подсећа ме да је Тони извео вероватно најгоре прво бацање у историји бејзбола", написао је Трамп.

Трамп је алудирао на почасно прво бацање које доктор Фаучи извео 23. јула ове године на утакмици омиљених му Нешналса, када је лоптицу бацио траљаво и веома далеко од хватача.

У понедељак је Блумберг пренео да се Трамп пожалио особљу кампање на Фаучија сврставајући га међу особе које сматра "идиотима" и изјавио да не може да га отпусти само због перцепције јавности.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво