Секс-снимак уздрмао Париз, Макронов кандидат за градоначелника излази из трке

Наде Бенжамена Гривоа да ће постати градоначелник Париза окончане су након што се на друштвеним мрежама појавио секс-снимак. Ексцентрични уметник Петар Павленски тврди да он стоји иза објављивања снимка.

Кандидат за градоначелника Париза Бенжамен Гриво, био је приморан да се повуче из трке 48 часова након што су на интернету објављене компромитујуће поруке и снимак.

"Моја породица ово не заслужује. Нико никада не би смео да буде подвргнут оваквим злоупотребама", навео је Гриво у саопштењу након састанка у изборном штабу.

На снимку се види мушкарац, који је наводно Гриво, како се самозадовољава, уз поруку "Ја овог јутра кад сам се пробудио".

Гриво и једна девојка су наводно размењивали фотографије и поруке.

Бенжамен Гриво, из Републике у покрету Емануела Макрона, има три детета са својом супругом и често их је спомињао током кампање. Он, иначе, није негирао да је слао поруке.

Он није био међу фаворитима за градоначелника, али се сматра да је ово ударац и за председника Емануела Макрона, чији је Гриво био портпарол.

Гриво је, наводно, био мета руског уметника Петра Павленског, који га је оптужио за хипокризију.

Ексцентрични уметник, Павленски, јавности је познат јер је на Црвеном тргу 2013. ексерима закуцао своје гениталије за асфалт. Седам месеци је провео у затвору након што је запалио улазна врата у седиште руске Федералне службе безбедности.

Он је из Русије побегао у Француску где је затражио азил.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво