Гончарук: Постоји много провокација, али не одлазим

Украјински премијер Олексиј Гончарук изјавио је у Давосу да "не планира нигде да оде", док и даље има мишљења да би он или његова влада, могли да поднесу оставку.

Олексиј Гончарук је током сесије питања и одговора на маргинама Светског економског форума у први мах покушао да избегне да се изјасни о томе да ли ће напустити функцију премијера, преноси АП.

Америчка агенција подсећа да је председник Украјине Володимир Зеленски прошле недеље одбио оставку коју му је премијер понудио, након што је објављен снимак на којем говори да Зеленски, бивши глумац без политичког искуства, не зна ништа о економији.

"Не планирам никуда да одем. Односи у тиму са председником су дивни", рекао је Гончарук .

Он је прецизирао да влада не одлази, да намерава да настави рад и да нису планиране никакве оставке.

Украјински премијер је додао да постоји "много провокација и манипулација" у вези са владом у тој земљи.

Хончарук је потврдио да нема намеру да да оставку тек након што га је "притиснуо" модератор панела Фарид Закарија са Си-Ен-Ен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи