Несрећа на пијаци у Нигерији

Најмање 100 људи погинуло у Нигерији, када је камион, чији је возач изгубио контролу над возилом, улетео у групу људи на препуној пијаци у региону Коги.

Погинуло је најмање 100 људи када је камион улетео у групу људи на пијаци у Нигерији. Возач камиона изгубио је контролу над возилом.

Нигеријске власти су саопштиле да је у несрећи погинуло 55 особа, али је извештач Би-Би-Сија са лица места пребројао најмање 100 тела погинулих.

Према саопштењу локалне полиције, камион је неконтролисано ишао низбрдо, бришући све пред собом и улетео у пијацу пуну људи.

Локалне власти прогласиле су због несреће тродневну жалост и обећале медицинску и новчану помоћ за око 40 људи, повређених у удесу.

Саобраћајне несреће веома су честе у Нигерији, због лоших путева и возила.

Прошле недеље, најмање 20 људи је погинуло у судару аутобуса и камиона на југозападу земље.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво