Сиднеј, девојка пореклом из БиХ увозила дрогу у боцама чилија

Девојка из Сиднеја, пореклом из Босне и Херцеговине, ухапшена је због сумње да је учествовала у организованом увозу дроге сакривене у боцама чилија.

Двадесетчетворогодишња девојка је оптужена за више прекршаја, након што су детективи у њеном стану у Сиднеју пронашли и одузели ватрено оружје, 650.000 долара у готовини, два килограма екстазија, 250 грама кокаина, 340 грама канабиса, лажне документе, мобилне телефоне и СИМ картице, пишу аустралијски медији, а преноси портал Кликс.

Њен стан је претресен у оквиру истраге о увозу метиламфетамина сакривеног у боцама чилија које су аустралијске пограничне снаге пронашле приликом пристизања боца у једно складиште у Сиднеју.

Аустралијска полиција наводи да се у пошиљци пристиглој из САД налазило 768 боца умака, а тестирање је показало присуство метиламфетамина у боцама. Ова дрога је позната и по називу "дрога лед".

Форензичка анализа је утврдила да боце садрже око 400 килограма метиламфетамина, чија је процењена вредност већа од 300 милиона долара.

Осим девојке из БиХ, ухапшена су и оптужена четворица мушкараца. Девојци је одбијена кауција, а пред судом у Параматију појавиће се 30. јануара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи