Трамп: Ким зна да ми предстоје избори, не мислим да жели да се меша

Амбасадор Северне Кореје у Уједињеним нацијама Ким Сонг рекао је да денуклеаризација није на преговарачком столу са САД и да дуги преговори са Вашингтоном нису потребни. Амерички председник Доналд Трамп поручио "да ће видети" и да не мисли да ће Ким утицати на предстојеће председничке изборе.

"Више нам нису потребни дуги преговори са САД, јер денуклеаризација није на дневном реду разговора", рекао је Ким Сонг, преноси Ројтерс.

Сонг је оценио и да "суштински" дијалог који траже САД представља "само трик" да се добије на времену што је у складу са америчком политичком агендом.

Амерички председник Доналд Трамп је одговорио "да ће видети" и да не мисли да ће председник Северне Кореје Ким Џонг Ун утицати на предстојеће председничке изборе у Сједињеним Државама.

"Он зна да ми предстоје избори. Не мислим да он жели да се меша у то, али мораћемо да видимо. Мислим да би он волео да види да се нешто догоди. Однос је веома добар, али постоји мало непријатељства, то се не доводи у питање", рекао је председник САД Доналд Трамп.

Амерички председник је навео да би био изненађен уколико би се Северна Кореја понашала непријатељски.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи