Трамп: Кима зовем "rocket man"

Председник САД Доналд Трамп рекао је да и даље има поверења у севернокорејског лидера Ким Џонг Уна и приметио да Ким "воли да лансира ракете", преноси Ројтерс.

Доналд Трамп је, током сусрета са генералним секретаром НАТО-а у Лондону, рекао да због тога Ким Џонг Уна зове "rocket man".

Трамп је навео да се нада да ће Ким завршити денуклеаризацију, али је додао да ће се то "тек сазнати".

Северна Кореја лансирала је два пројектила кратког домета са источне обале у море прошле недеље. То је још један у низу тестова.

Ројтерс наводи да је тај тест схваћен као покушај да се САД подсете на рок који истиче до краја године, а који је Вашингтону поставио Ким Џонг Ун за наставак преговора о денуклеаризацији.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво