Ким Џонг Ун "веома задовољан" ракетним тестирањем

Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун је изразио "велико задовољство" поводом последњег тестирања великог ракетног система са вишеструким лансирањем, саопштили су државни медији.

Експерти наводе да је ово тестирање показало да су унапређене способности, како тог ракетног система, тако и особља, преноси Ројтерс.

Северна Кореја је испалила два пројектила кратког домета у море. Реч је о четвртом тестирању великог ракетног система са вишеструким лансирањем, саопштено је на брифингу у Јужној Кореји.

Серија тестирања тзв. система КН-25 почела су у августу, када је он први пут приказан.

Овај ракетни систем је показао да Северна Кореја побољшава своју способност за вишеструка лансирања ракета са возила.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи