Инцидент у Одеси, "боинг 737-800" излетео с писте, поломљен му стајни трап

"Боинг 737-800" компаније "Туркиш Ерлајнз" имао је инцидент приликом слетања у Одесу након што му се поломио предњи стајни трап. На видео-снимку из Одесе види се евакуација путника.

Фотографије инцидента, који се догодио синоћ око 10 часова локалном времену, приказују авион који се налази неколико метара ван стазе са спуштеним носем.

Локални медији јављају да је авион најмање два пута покушао да приђе писти и да је примећен како лебди изнад Одесе.

Ипак, други покушај да слети није испао најбоље, и авион је морао грубо да слети. Још је нејасно зашто се поломио предњи стајни трап. Путници нису повређени.

Медији јављају да је раније истог дана бизнис авион из Дубаија прошао кроз сличан инцидент приликом слетања у Одесу. Посада је морала да обустави слетање, а аеродром је био затворен два сата после инцидента.

Док се спекулише шта би могло да изазове проблеме са предњим траповима летелица, постоје они који сугеришу да писта на аеродрому у Одеси није најбезбеднија за слетање и полетање.

"Два поломљена стајна трапа за дан, то је превише. Ко би више летео ту", написао је локални адвокат Маским Болдин на Фејсбуку.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи