Трамп: Бајден није бесан пас, нешто је бољи од тога

Поводом увреде коју је Северна Кореја упутила некадашњем потпредседику САД Џоу Бајдену, председник Доналд Трамп поручио је да је Бајден можда "поспан и веома спор, али није 'бесни пас' ".

Доналд Трамп је на Твитеру, у поруци севернокорејском лидеру Ким Џонг Уну, реаговао на увреду коју је севернокорејска агенција КЦНА упутила некадашњем потпредседику САД Џоу Бајдену, који учествује у трци за председничког кандидата Демократске партије.

"Џо Бајден је можда поспан и веома спор, али није 'бесни пас'. Он је заправо нешто бољи од тога", написао је Трамп.

Наговестио је још један састанак са Кимом, поручивши на крају свог твита – "Видимо се ускоро".

Са друге стране, амерички потпредседник Џо Бајден назвао је Кима "диктатором убицом" и поручио да увреде "аутократа" носи као "беџ части"

Трамп реагује у тренутку док се води истрага за његов опозив због навода да је вршио притисак на украјинског председника Володимира Зеленског да спроведе истрагу против Бајдена и његовог сина Хантера.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво