Џими Картер у болници због операције

Бивши амерички председник Џими Картер примљен је у болницу у Атланти због операције која би требало да смањи притисак на његов мозак, објавио је на Твитеру центар "Картер".

Притисак су изазвале повреде које је задобио приликом недавних падова, јавља Си-Ен-Ен.

Картер је током прошлог месеца два пута примљен у болницу, после падова у својој кући у Џорџији. Када је први пут пао, ударио је челом у оштру ивицу и добио расекотину која је ушивена са 14 копчи, док је после другог пада задобио мањи прелом кука.

Најстарији живи амерички председник се успешно опоравио од тумора на мозгу и на јетри.

Џими Картер је прославио 95. рођендан 1. октобра, чиме је постао најстарији живи председник Сједињених Држава, што је донедавно био Џорџ Буш старији, који је у 94. години умро крајем прошле године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво