После оптужби за силовање, Трамп суочен и са тужбом за клевету

Жена која је оптужила председника САД за силовање у њујоршкој продавници одеће пре више од 23 године, поднела је тужбу против Доналда Трампа због изјаве у којој пориче то дело.

Џин Керол, дугогодишња колумнистикиња магазина Ел, навела је у тужби да је "Трамп лагао и укаљао њен интегритет, поштење и понос, сачинивиши гомилу повезаних лажи како би објаснио да је све измислила", преноси Ројтерс.

Тврдње Керолове о наводном силовању за које је рекла да се догодило у једној њујоршкој робној кући између јесени 1995. и пролећа 1996. године, објављени су у том магазину у јуну.

У саопштењу портпаролке Беле куће Стефани Гришам наводи се да је "тужба неозбиљна и да је прича лажна као и сама ауторка".

Керолова је тужила Трампа због изјаве да је није силовао, да је никада није упознао и да она лаже због боље продаје своје књиге.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи