Џонсон хоће да врати споразум са ЕУ у микроталасну

Британски премијер Борис Џонсон изјавио је да је био фрустриран јер до Брегзита није дошло, како је упорно обећавао, али обећава да ће до разлаза доћи до јануара ако га поново изгласају.

Борис Џонсон је у обраћању у британском парламенту рекао да је на столу био "фантастичан споразум" али да је, након што је споразум прво прихваћен, касније у Доњем дому британског парламента изгласано његово одлагање.

"Овај парламент једноставно неће да изгласа Брегзит јер у њему седи пуно људи који су против Брегзита", рекао је Џонсон. 

Британски премијер је рекао да је споразум већ "полупечен" и да ће чим се заврше избори 12. децембра он бити "враћен у микроталасну да се доврши".

"Ако гласате за нас, и ако прогурамо наш програм, а хоћемо, јер имамо полуспреман договор и можемо да га довршимо најкасније до јануара", нагласио је Борис Џонсон.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 01. нов 2019, 10:10) - anonymous [нерегистровани]

600 milijardi funti

ko bi se odrekao 600 milijardi funti izvoza u evropsku uniju?ovo ce biti uvertira u novi referendum.

(четвртак, 31. окт 2019, 22:40) - anonymous [нерегистровани]

Kuha se kuha - Džonsonova juha!

Jedan je mladi političar dobio žestoku kritiku od svoga oca, kada mu se pohvalio da je rešio problem koji njegov otac nije mogao decenijama da reši.
Otac mu je rekao: "E moj sine, ja sam rešavajući taj problem, tebe i tvoju braću iškolovao, kupio vam automobile i sve što ste poželeli, obezbedio veliko imanje, jahtu i još mnogo toga ... A ti si taj problem rešio! Ništa nisi naučio sine moj!"