Ненси Пелоси ненајављено у Авганистану

Председница Представничког дома америчког Конгреса Ненси Пелоси посетила је ненајављено Авганистан, заједно са високим званичницима Конгреса, саопштено је из њене канцеларије.

После кратке посете Јордану, Ненси Пелоси је отпутовала у Авганистан где се састала с председником Ашрафом Ганијем и америчким министром одбране Марком Еспером који тренутно борави у тој земљи.

Њена посета Блиском истоку и јужној Азији се поклопио с учесталим питањима о америчкој подршци савезницима после одлуке председника Доналда Трампа о повлачењу америчких војника из Сирије, преноси Ројтерс.

Како се наводи, Трамп већ дуго жели да ограничи амерички војни ангажман у иностранству, а његови односи с председницом Представничког дома захладили су после покретања поступка његовог опозива у Конгресу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво