Претресено 150 кућа и канцеларија руских опозиционара

Руске безбедносне службе претресле су најмање 150 кућа и канцеларија које припадају присталицама критичара Кремља Алексеја Наваљног, написао је на друштвеним мрежама Леонид Волков, његов сарадник.

Претреси су обављени четири дана након што је руска владајућа странка Јединствена Русија, која подржава председника Владимира Путина, изгубила трећину мандата у скупштини града Москве и претрпела неуспехе на другим местима, ипак задржавајући свој доминантни положај у Русији, преноси Ројтерс.

Наваљни је позвао своје присталице да тактички гласају како би покушали да смање шансе кандидата које подржава Кремљ широм земље, а чини се да је стратегија имала неки успех.

"Укупан број претреса је преко 150, а у рације је било укључено чак 1.000 службеника руске полиције", написао је Волков.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво