Шефови дипломатија арапских земаља осудили план Нетанјахуа

Министри спољних послова арапских земаља осудили су план израелског премијера Бенјамина Нетанјахуа да анектира делове окупиране Западне обале, изјавио је председник Арапске лиге Ахмед Абул Гејт.

План Бенјамина Нетанјахуа подрива све шансе за напредак у израелско-палестинском мировном процесу, изјавио је Ахмед Абул Гејт новинарима након једнодневног састанка арапских министара спољних послова у Каиру.

Нетанјаху је објавио намеру да припоји Израелу долину Јордана на окупираној Западној обали уколико победи на општим изборима следеће недеље.

"Данас најављујем своју намеру да након успостављања нове владе применим суверенитет Израела на долини Јордана и северном делу Мртвог мора", рекао је Нетанјаху у говору који је преношен уживо на израелским телевизијским каналима, јавио је Ројтерс.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво