Случај Епстајн: Чувари затвора лажирали записнике

Истрагом о смрти Џефрија Епстајна, дошло се до података да су затворски чувари кривотворили уносе у записнике како би показали да проверавају затворенике сваких пола сата, а да заправо то нису чинили, тврди за агенцију АП особа упозната са истрагом.

Према наводима обавештене особе, видео-снимци након Епстајнове смрти показали су да чувари никада нису извршили неке од провера забележене у записнику.

Министарство правде саопштило је јуче да су два чувара која су надгледала Епстајна послата на привремено одсуство.

Верује се да се Епстајн убио у суботу рано ујутру у Казнено-поправном центру Метрополитен у Њујорку, где је чекао суђење за трговину људима и сексуално злостављање, пренео је АП.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(среда, 14. авг 2019, 13:24) - anonymous [нерегистровани]

Jes

Sve je ovo igra matore brace. Epstin je izvrsio "samoubistvo", nasli ga na podu, vrat mu bio pomodrio od konopca a nigde konopca nisu mogli da nadju., valjda ga, posle "samoubistva" Epstin sakrio. Otpustili su sada dva cuvara, mozda ni kriva ni duzna dok ne izmisle drugu prichu. Epstin je milijarde sakrio na sigurno mesto (verovatno ne u Americi) dok takozvani "hram" na malom ostrvcu krije rituale sa mladom decom. Da li je neko dete moglo ostati zivo iz tog "hrama", Bog zna. Sigurno je jedno da jedan deo priche, trgovine ljudima, pocinje kod nas na Kosovu. Iz tih razloga Kosovo uziva "nezavisnost. Sad mozete zamisliti ko su ljudi koji podrzavaju "drzavu" Kosovo.

(среда, 14. авг 2019, 12:45) - anonymous [нерегистровани]

Ovo moze

samo u zemlji Alisa cuda