Акапулко, у популарном бару убијена четири мушкарца

Наоружани нападач убио је данас четири мушкарца и ранио још седморо људи у популарном бару у мексичком граду Акапулку, што је још један у низу насилних инцидената у некада гламурозном одмаралишту на обали Тихог океана.

Тужилаштво државе Гереро саопштило је да су жрве биле становници Акапулка и да је један осумњичени ухапшен. Форензичари су на месту злочина открили 21 чауру.

Наводи се да се пуцњава догодила у локалу "Мистер бар", који се налази у такозваној златној зони на једној од широких градских авенија, преко пута луксузних хотела на обали, преноси АП.

Полиција је испитала сведоке како би утврдила да ли је у питању био напад или свађа гостију.

Власти су неколико дана раније у Акапулку покренуле безбедносну операцију на почетку туристичке сезоне.

Држава Гереро и Акапуко бележе раст насиља и броја убистава, па је у том граду, који је накада био популаран међу припадницима холивудског џет-сета, опао број туриста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво