Тело Хрвата пронађено у шуми у Немачкој

Двадесетседмогодишњи Хрват К. Б. пронађен је у мртав у шуми код Лауф ан дер Пегница у Баварској. Ухапшени су мушкарац и жена за које се сумња да су извршили убиство.

Полиција је јавила да је један брачни пар ухапшен због сумње у умешаност у смрт Хрвата.

Мушкарац стар 31 годину је задржан у притвору под оптужбама за убиство, док је његова супруга (29) пуштена на слободу, под истрагом да је супругу помагала у убиству. Обоје негирају да имају било какве везе са смрћу младића.

"На телу жртве пронађени су трагови великог насиља, неколико убодних рана и трагови ударца тупим предметом на глави", саопштила је полиција.

Полиција је у његовом мобилном телефону пронашла да је последњи пут комуницирао управо са ухапшеним брачним паром. Сумња се да је пар убио младића, па аутомобилом превезао тело у шуму и тамо га оставио.

Кристијан је у суботу својој мајци Мари рекао да се брзо враћа, те је отишао из куће.

Мотив убиства није познат, али се сумња да је Кристијан био заљубљен у жену ухапшеног мушкарца.

Тело младића пронашао је случајни пролазник.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво