Земља се отворила у Калифорнији

Након синоћњег снажног земљотреса који је погодио Калифорнију, дошло је и до најмање 159 накнадних потреса. Причињена је материјална штета на инфраструктури што се види на данас објављеним фотографијама.

Земљотрес који је погодио Јужну Калифорнију био је најснажнији у том региону у последње две деценије. 

Ватрогасци су пружили медицинску помоћ и локализовали пожаре који су избили у граду и око њега.

У Риџкресту је дошло до значајне штете, изјавио је за Би-Би-Си локални геофизичар Џон Рандл. Додао је да је срећа што се земљотрес догодио далеко од већих насеља.

Путеви су напрсли, а електрични водови су пали на земљу након земљотреса, који су разбили стакла и зидове појединих кућа.

Људи су осетили потресе од пустиње Мохаве до Пацифичке обале.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(субота, 06. јул 2019, 09:52) - Simat [нерегистровани]

Molimo se za mir

Nažalost, ostvaruje se predviđanje o karastrofi u SAD-u. Jer SAD leže na dvije tektonske ploče čiji sastav prolazi kroz San Anders. Pomijeranje tih ploča bi po SAD imale efekat kritičniji od nuklearnog rata. Američka vlast to zna i zato nastoje da okupiraju Azijski kontinent koji je stabilan i prebogat sa svim prirodnim resursima.

(петак, 05. јул 2019, 19:13) - anonymous [нерегистровани]

jedna

jedna od tih ploca se zariva ispod zapadne obale SAD-a. Strucnjaci upozoravaju da ako mrdne ta ploca na 10 izbrojanih bice 2 mrtva,a gradovi poput Vankuvera,Sietla,Portlanda,San Franciska, Los Andjelesa sravljeni kao da je rec od Armagedonu.