Болтон: Притисак САД довешће до пристанка Ирана на преговоре

Саветник за националну безбедност америчког председника Џон Болтон оценио је да ће притисак Вашингтона на Иран довести до тога да он приступи преговорима.

"Или ће схватити поенту или ћемо једноставно појачати кампању максималног притиска", рекао је Џон Болтон новинарима након сусрета са руским и израелским колегама у Јерусалиму, пренео је Ројтерс.

"Мислим да ће то бити комбинација санкција и других притисака које ће довести Иран до преговарачког стола", додао је Болтон.

Саветник америчког председника је рекао да све опције остају на столу ако Иран пређе границу у свом програму обогаћивања уранијума, пренео је АП.

Болтон напомиње да је амерички председник Доналд Трамп отворен за праве преговоре и да све што Иран треба да уради јесте да прође кроз отворена врата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи