Трамп: САД остају на опрезу због Исламске државе

Амерички председник Доналд Трамп поручио је да ће Сједињене Америчке Државе и даље бити на опрезу када је у питању мрежа екстремистичке Исламске државе и упозорио евентуалне регруте да ће "бити мртви" ако се придруже џихадистима.

Трамп је у саопштењу навео да је то што је Исламска држава изгубила целу своју територију у Ираку и Сирији доказ њеног лажног наратива, а џихадисте назвао "губитницима који ће увек бити губитници".

Председника САД је оптужио Исламску државу за бруталне егзекуције, убијање жена и деце, експлоатацију деце војника, сексуалне злоупотребе, преноси АП.

Сиријске демократске снагем које подржавају САД, објавиле су раније данас да су ослободиле и последње упориште које су држали џихадисти ИД у Сирији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи