Окончана истрага о улози Русије у Трамповој кампањи

Специјални саветник Роберт Милер доставио је дугоочекивани извештај о улози Русије током америчких председничких избора Министарству правде. Такође, извештај садржи и могуће потенцијалне прекршаје председника Доналда Трампа током кампање, саопштило је то Министарство.

Роберт Милер је доставио извештај главном службенику за спровођење закона у САД, адвокату Вилијаму Бару, наводи Министарство правде.

Извештај још није објављен, а Бар ће одлучити које сегменте тог извештаја ће обелоданити.

Није познато ни да ли је Милер утврдио да је било криминалних елемената код Трампа или учесника у његовој кампањи.

Милер, бивши директор ФБИ, од 2017. године је испитивао да ли су учесници Трампове кампање "ковали заверу" са Москвом и тиме покушали да утичу на изборе.

Такође је истраживао и да ли је касније републикански председник покушао да опструише његову истрагу.

Доналд Трамп се, иначе, тренутно налази у Палм Бичу. Си-Ен-Ен јавља да је са њим више особља него иначе, укључујући и адвокате.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи