Шта Кимов "батлер" ради у Москви

Високи севернокорејски званичник Ким Чанг Сон, кога медији зову "батлер" лидера Ким Џон Уна налази се у Москви већ неколико дана, наводе неименовани извори сугеришући да би Ким могао ускоро да посети Русију.

Ким Чанг Сон је у Москву стигао у уторак преко Пекинга и још је у руској престоници, рекли су извори из ова два града, преноси Јонхап.

Јужнокорејска агенција наводи да све ово указује да Пјонгјанг можда припрема прву посету Кима Русији од ступања на дужност јер је реч о човеку који је задужен за логистичке припреме Кимових путовања у иностранство.

Он је боравио у Сингапуру у јуну прошле године и Ханоју прошлог месеца уочи Кимових састанака са Доналдом Трампом.

У Русији су овог месеца већ боравила три севернокорејска званичника, а делегација руских сенатора такође је посетила Пјонгјанг ове недеље.

Ким је од прошле године четири пута посетио Кину где је разговарао са кинеским председником Си Ђинпингом, али још није био у Москви.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво