Гваидо дочекан као рок звезда

Опозициони лидер Венецуеле Хуан Гваидо изненада се појавио на концерту у суседној Колумбији, упркос забрани да напусти Венецуелу.

Није познато како је Хуан Гваидо успео да пређе у Колумбију, али се на видео-снимцима који су се појавили на интернету види како прелази погранични мост у близини венецуеланског града Урене. Други снимак приказује како се превози у хеликоптеру колумбијских ваздушних снага, преноси АП.

Гваидо је, како се наводи, у Колумбији дочекан као рок звезда, а неколико сати пре концерта десетине Венецуеланаца је прешло границу кроз жбуње и необележене путеве.

Концерт у Кукути организовао је британски милијардер Ричард Бренсон и на њему је учествовало неколико латиноамеричких музичара.

После концерта, Гваидо је разговарао с председницима Чилеа и Колумбије Себастијаном Пињером и Иваном Дукеом који су стигли у тај град, а састанак је одржан у складишту где се налази прикупљена помоћ за Венецуелу.

"Овде је Венецуела у потрази за слободом. Хвала вам, хвала народима света који отварају врата за нас", рекао је Гваидо.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво