Трамп оптужио бившег шефа ФБИ-ја за издају

Председник САД Доналд Трамп наговестио је да су кључни званичници укључени у истрагу око Русије били укључени у "издајничко" понашање.

Доналд Трамп је на свом Твитер налогу написао да су бивши директор ФБИ Ендру Макејб, чија се нова књига бави наводним страним утицајем на председника, и садашњи заменик првобраниоца Род Розенштајн, који је покренуо истрагу специјалног савета, "изгледају као да су планирали веома незаконит чин и ухваћени у њему".

У интервјуу за "60 минута" Си-Би-Еса, Макејб, којег је прошле године отпустио ФБИ, описао је Розенштајна као особу која је отворила могућност да се позове на 25. амандман како би се Трамп уклонио са дужности.

Трамп је твитовао да је "то било незаконита и издајничка полиса осигурања у пуном светлу".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се