После сукоба са Пелоси, Трамп одлаже говор о стању нације

Амерички председник Доналд Трамп каже да ће, ипак, одложити говор о стању нације док се не оконча делимична блокада владе.

Доналд Трамп је претходно, пошто му је онемогућено да одржи говор о стању нације у Конгресу, најавио да ће приредити алтернативни догађај.

То је рекао након што га је председавајућа Представничког дома Конгреса Ненси Пелоси обавестила да му неће бити дозвољено да одржи говор о стању нације пред тим домом због делимичне блокаде владе.

Међутим, Трамп је касније најавио да ће се обратити када се оконча делимична блокада владе, пренео је Ројтерс.

Бела кућа разматрала је другу локацију за Трампов говор, али је амерички председник у среду увече рекао да ће ипак сачекати на своје обраћање, додаје АП.

Трамп је истакао да не тражи алтернативно место за обраћање јер "нема места које може да се такмичи са историјом, традицијом и значајем Представничког дома".

Амерички председник додао је да се радује што ће у блиској будућности одржати "сјајан говор" о стању нације.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво