Пет особа страдало у невремену у Калифорнији

У олуји која је погодила Калифорнију најмање пет особа, страдало а због обилне кише и снега око 70.000 домаћинстава остало је без струје.

Власти у јужžној Калифорнији забринути су због високог нивоа потока и отицања речица због чега су наредили евакуацију делова Малибуа и других области која су недавно претрпела огромну штету од поžжара, преноси АП.

У јуžжној Калифорнији је због густе магле дошло до 19 судара у којима је око 35 особа повређено, а школе у Малибуу отказале су наставу.

У северној Калифорнији, власти су упозориле на могуће поплаве и рекле становницима да се припреме на евакуацију.

Четири особе су погинуле у два инцидента која су се догодила на клизавим коловозима, док је једна особа, за коју се претпоставља да је тражžила склониште, страдала када је на њу пало дрво.

Отказано је око 140 летова са међународног аеродрома у Сан Франциску, а званичници упозоравају и на лоше стање на путевима.

Истовремено више делове Сијера Неваде погодила је снежžна мећава, где су нападале велике количине снега.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво