Нападача из Стразбура тражи 720 полицајаца, расписана потерница

Француска полиција издала је потерницу за Шерифом Шекатом, који је у уторак увече у Стразбуру убио двоје и ранио 14 људи, док више стотина полицајаца наставља потрагу за одбеглим нападачем.

Полиција у опису осумњиченог на потерници наводи да је Шекат висок 180 центиметара краће косе, тамније пути са видљивом мрљом на челу.

Такође се на потерници упозорава да је реч о "опасној особи", преноси АП.

Име осумњиченог се већ налази на листи обавештајних служби за праћење особа потенцијално опасних по безбедност.

За Шерифом Шекатом трага 720 полицајаца широм источне Француске, мада није сигурно да је он још на територији те земље, док из владе поручују да га желе "живог или мртвог".

Полиција у оближњем немачком граду Келу саопштила је да је добила више пријава грађана који тврде да су га видели, али се испоставило да су све то лажни трагови, преноси Ројтерс.

Упитан да ли је француској полицији наложено да ухвати Шеката мртвог или живот, портпарол владе Бенжамен Гриво рекао је да "то није важно".

"Најбоље би било да га нађемо што пре", истакао Гриво.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи